Gulēšanas poza var pastāstīt par tevi visu un pat vairāk. Kurš gan to būtu domājis!

Kurš gan būtu domājis, ka pat mūsu gulēšanas pozīcija var atklāt mūsu raksturu? Apbrīnojami, vai ne? Tomēr, pēc psihologu domām, tas, kā mēs guļam, ir tieši atkarīgs no tādām vai citādām personības iezīmēm.

Starp citu, nokārtot šodienas pārbaudījumu nav nemaz tik grūti. Pietiek izvēlēties to gulēšanas pozu, kuru tu izmanto visbiežāk. Bet mēs jau esam sagatavojuši tev rezultātus šajā rakstā.

Bērns

Ja tu guli saritinājies kamolā, iespējams, tev trūkst uzmanības un aprūpes. Tu esi īsts intraverts, kurš nesteidzas atvērties svešiniekiem. Tomēr tev ļoti pietrūkst izpratnes un mīlestības no apkārtējiem.

Interesanti, ka cilvēki, kuriem šī gulēšanas pozīcija ir dabiska, bieži vien cenšas izvairīties no problēmām, nevis tās risināt. Tā, piemēram, tev ir vieglāk kaut ko pastāstīt saviem tuviniekiem, nevis uzrunāt lielu auditoriju.

Uz sāniem

Tu esi mierīgs pat tad, kad jāaprunājas ar svešinieku, jāatrod izeja no situācijas vai jāatrisina grūtības. Bet tajā pašā laikā cilvēki, kuri dod priekšroku gulēt uz sāniem, pārāk uzticas citiem.

Tu nepārbaudīsi, ko kāds tev teicis, labprātāk cenšoties noticēt uz vārda. Tomēr šādi cilvēki izvēlas rīkoties, paļaujoties uz loģiku un izsvērtu lēmumu, atsakoties no emocijām un jūtām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment